پارتیشن تک جداره ام دی اف

فعالیت‌ کسب‌وکارهای امروزی شکل تازه‌ای پیدا کرده ‌است. وظایف کارکنان پیچیده تر شده و اشتغال تعداد بیشتری از افراد در محیط کار را می‌طلبد. از سوی دیگر با افزایش تورم و زندگی شهرنشینی مشکل کمبود فضای آپارتمانها و واحدهای مسکونی کارکنان مشاغل را با مشکلاتی مواجه کرده‌ است. پارتیشن تک جداره ام دی اف با ایجاد حریم خصوصی و تفکیک فضای اداری تحولی در فعالیت های سازمانی ایجاد کرده است.

به این صورت که هر واحد اداری با پنل های ام دی اف به تعدادی اتاقک های اختصاصی تفکیک می شود که محیطی انحصاری برای کارمندان ایجاد می‌کند تا تمرکز بیشتری داشته باشند. هر بخش می تواند برای فعالیت های ویژه انفرادی یا جمعی در نظر گرفته شود. خصوصیات ظاهری این دیوارهای حائل و تعداد بخش‌بندی های آن بستگی به متراژ فضای موجود، تعداد اتاقک‌هایی طراحی‌شده و نوع طراحی جداره‌های ام دی اف به ‌صورت یکپارچه یا ترکیبی با شیشه و در نهایت بودجه کلی بستگی دارد.

پارتیشن تک جداره MDF چیست؟

پارتیشن تک جداره ام دی اف

پارتیشن های تک جداره mdf یکی از متداول‌ترین نمونه‌های دیوارهای جداساز با ضخامت کم است که در مدل‌های کاملا ام دی اف یا تلفیق ام دی اف و شیشه در ابعاد و ویژگی‌های مختلف ساخته می‌شود. پنل های این سبک پارتیشن کمترین فضا را اشغال می کنند و به دلیل مقاومت و ایستادگی بالای دیوارها نیازی به اتصال به سقف ندارند.

به ‌همین دلیل یکی از پر تقاضاترین انواع پارتیشن‌های اداری و خانگی محسوب می‌شوند. برای ساخت این دیوار های چوبی از ام دی اف هایی با ضخامت ۸ سانتی‌متر استفاده می‌شود که امکان نصب انواع یراق آلات مانند قفل روی آن‌ها وجود دارد. البته باید خاطرنشان کنیم که اگر فضای اداری نیاز به سکوت و تمرکز بالا داشته باشد این پارتیشن‌ها به دلیل عایق صدا نبودن توصیه نمی‌شود.

پارتیشن تک جداره ام دی اف متشکل از فریم دوجداره ام دی اف و تک جداره شیشه می باشد که با توجه به سلیقه مشتریان ابعاد جداره ها می تواند به صورت ارتفاع کوتاه، نیمه بلند و بلند متغییر باشد ولی این نوع از پارتیشن ها قابلیت اجرا تا سقف را ندارند.

ام دی اف استفاده شده در این نوع پارتیشن ها به صورت 16 میلیمتری می باشد. این سیستم از پارتیشن های تک جداره قابلیت اجرا تا حداکثر ارتفاع 213 سانتی متر را داراست. لازم بذکر است درب برای این نوع پارتیشن تعریف نشده است ولی می توان از درب پارتیشن های دوجداره استفاده نمود.

در این نوع پارتیشن فریم درب ها از فلز ساخته می شود تا تجهیزات قفل و یراق آلات را بتوان بر روی درب پیاده سازی نمود. شیشه های مورد استفاده در این پارتیشن با ضخامت 6 میلیمتری و به صورت ساده، تمام سندبلاست و یا سندبلاست راه مات می باشد همچنین می توان لوگوی مشتریان را به صورت سندبلاست بر روی شیشه اجرا نمود.

مزایای کاربرد پارتیشن تک ‌جداره ام دی اف

مزایای پارتیشن تک جداره ام دی اف

پارتیشن تک جداره MDF یکی از فرآورده‌های ترکیبی چوب نرم و چوب سخت با چگالی ۶۵۰ تا ۸۰۰ است که به روش خشک تولید می‌شود. این ورقه‌های چوبی امروزه در کاربردهای گسترده‌ای از تولید پارتیشن تا اتاقک سازی و تولید مبلمان و تخت و کمد مورد استفاده قرار می‌گیرد. شاید مهم‌ترین مزایای کاربردی آن قابلیت ابزار خوری و سنباده زنی و ماشین‌کاری و همچنین دانسیته یکنواخت و همگن آن باشد.

ضمن این‌که امکان روکش کاری چوبی و غیر چوبی و همچنین انواع سبک‌های رنگ‌آمیزی زیبایی آن را چند برابر می‌کند. این نوع سازه با وجود اینکه معایب چوب را ندارد، با قابلیت شکل‌پذیری، ظاهر زیبای چوبی و مقاومت در برابر فشردگی در صنایع مختلف فروش بالایی دارد.

ساخت این پارتیشن‌ها مراحل مونتاژ سریع داشته و به ‌راحتی و به ‌سرعت نصب می‌شود. تنوع در طرح و رنگ و قابلیت ساخت سازه هایی ترکیبی با شیشه و مقرون‌به‌صرفه بودن استقبال از آن را بیشتر کرده ‌است. پارتیشن تک‌جداره با ضخامت‌های مختلف تولید می‌شود. اما به ‌طور کلی فضای خیلی کمی نسبت‌ به دیوارهای ثابت و سنتی اشغال می‌کند.

مهمتر این که پارتیشن‌ها قابلیت جابجایی و امکان تغییر شکل فضاسازی را دارند. طراحی پارتیشن‌های متحرک اتاقک‌های مجزایی به وجود می‌آورد که هر قسمت از آن می‌تواند محیط کاری امن و آرامی برای کارمندان باشد. حتی فضاهایی برای برای برگزاری همایش‌ها، قرارهای کاری، ویدئو کنفرانس و جلسات مدیریتی فراهم می کند.

از مهم ترین مزایا پارتیشن های تک جداره MDF می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سبک بودن
  • ارزان بودن
  • خاصیت جابجایی راحت آن

همچنین یکی از مهم ترین معایب این نوع پارتیشن ها میتوان به عایق نبودن نسبت به صدا و حرارت اشاره نمود.

انواع پارتیشن تک جداره ام دی اف

  • ساختار پارتیشن های چوبی

جداره دیواره‌های ام دی اف ممکن است به ‌طور یکپارچه از جنس ام دی اف یا این‌که ترکیبی از ام دی اف و شیشه باشد. پارتیشن‌های ام دی اف در مدل‌های مختلف تک‌ جداره و پارتیشن دوجداره ام دی اف و به شکل ثابت و متحرک، بلند تا زیر سقف یا کوتاه در ارتفاعهای درخواستی طراحی و ساخته می‌شود.

در انواع قابل جابجایی، بعد از نصب دیواره‌ها در یک محل می‌توان بعد از مدتی آن‌ها را جدا کرده و فرم بخش‌بندی فضا را تغییر داد یا اینکه کلا آن‌ها را به فضای دیگری منتقل کرد. هنگامی‌که برای تفکیک محیط‌های اداری و خانگی با کمک پارتیشن های تک‌جداره تصمیم می‌گیرید، باید بدانید که این تنها یک ابزار جداسازی فضا نیست، بلکه با ظاهر زیبای دکوراتیو در طراحی دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای این‌که از قابلیت‌های پارتیشن ام دی اف به بهترین نحو بهره‌مند شوید باید نمونه‌های باکیفیت و مرغوب سفارش دهید. شما می توانید با کمک کارشناسان مجموعه پارتیشن ساز بهترین پارتیشن های دکوراتیو را برای شرکت تان انتخاب کنید. مشاوران متخصص این مجموعه بهترین ایده ها برای ساخت پارتیشن اداری محل کارتان را با شما در میان می گذارند.

جالب است بدانید بدنه پارتیشن‌ها می‌تواند با روکش‌های زیبایی از متریال مختلف و متنوع روکش سازی شود که زیبایی فوق العاده ای به آن می دهد. پرطرفدارترین این کاورها از جنس PVC ,HPL ,VINILIUM هستند. یکی دیگر از سبک‌های مدرن این پارتیشن‌ها در نتیجه روکش سازی با فرمیکا و کاورهای ملامینه خلق می شوند.

در این نمونه‌ها کاغذهای دکوراتیو آغشته با رزین تحت شرایط فشار و حرارت بالا روی صفحات ام دی اف روسازی می‌شود. این مدل از پارتیشن‌ها به دلیل جلوه خاص ظاهری تاثیر زیادی در شکل‌گیری دکوراسیون داخلی جذاب و هنری دارد و بسیار مورد توجه کلینیک‌های درمانی و زیبایی و آرایشگاه ها است.

⇐ پارتیشن تک جداره mdf در سبک‌های مدرن علاوه‌ بر کارایی در بخش‌بندی فضا، آرامش و زیبایی خاصی به محیط می‌دهد. ⇒

  • سازه پارتیشن تک ‌جداره ام دی اف شیشه دار

ساخت پارتیشن تک جداره ام دی اف که در ترکیب با شیشه طراحی می‌شود ظاهر مدرنی به محیط می‌دهد. یکی از جذابیت‌های این سبک از پارتیشن امکان اشراف به سایر بخش‌های فضا است. البته در صورتی‌که نیاز باشد دید عمومی محدود شود، از شیشه‌های مات یا راه مات و سندبلاست شده استفاده می شود. این سبک پارتیشن‌بندی تلفیقی، علاوه‌ بر زیباسازی محیط، در کاهش احساس خستگی کارکنان تاثیر دارد. شیشه‌های شفاف به‌ کار گرفته‌ شده در این مدل‌ها به‌ صورت فلوت و فاقد خط و خش است.

همان‌طور که اشاره کردیم پارتیشن‌ها در انواع کوتاه یا بلند تا زیر سقف قابل طراحی هستند و در انواع ساده و طرح‌دار تولید می‌شوند. در صورتی که برای انتخاب پارتیشن‌بندی مناسب محیط کاری و اداری اختصاصی تان تردید دارید، با راهنمایی های مشاوران بهترین نمونه ها و مزایای هر کدام را شناسایی کنید.

قیمت پارتیشن تک‌ جداره MDF

در مورد برآورد قیمت پارتیشن تک جداره ام دی اف نمی‌توان به نرخ ثابتی اکتفا کرد. قیمت ساخت پارتیشن ها تحت تاثیر عوامل متعددی همچون متراژ فضا و متریال کاربردی سفارش داده ‌شده، تعداد بخش بندی ها، هزینه‌های نصب و یراق آلات و غیره بر حسب مترمربع تعیین می‌شود.

قیمت پارتیشن تک جداره ام دی اف

کلام آخر

پارتیشن های تک جداره یکی از پرتقاضاترین انواع دیوارهای متحرک اداری است که به دلیل مقاومت بالای بدنه ام دی اف و امکان تغییر شکل اتاقکهای ساخته شده بسیار پرفروش است. در این نمونه ها دیوارهای پرکننده و همچنین فریم ها از جنس ام دی اف ساخته می شود.

به طور کلی استفاده از پارتیشن بندی برای تفکیک بخش های محیط اداری کم هزینه ترین راهکار است. ضمن اینکه همانند ساخت دیوارهای سنتی نیازی به چندین روز تعطیلی کار به خاطر بنایی و بی هم ریختگی های ناشی از آن نیست.

انتخاب این سازه های کاربردی برای فضاسازی باید و نبایدهایی دارد که باید توسط افراد متخصص بررسی شود. برای طراحی و اجرای پارتیشن تک جداره ام دی اف دفتر کار خود با مجموعه پارتیشن ساز تماس حاصل فرمایید.

Call Now Button