پارتیشن شیشه ای یا ام دی اف

پارتیشن اداری این روزها به عنوان بهترین جداکننده ی مکان های مختلف اللخصوص ادارات به شمار می رود. پارتیشن شیشه ای و ام دی اف در دسته رایج ترین انواع پارتیشن ها قرار دارند. هر کدام با ویژگی های خاص خود در محیط های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. در این مطلب قصد داریم با ارائه مشخصات هر یک از پارتیشن ها در انتخاب بهترین پارتیشن به شما کمک کنیم. پس برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه همراه ما باشید.

پارتیشن شیشه ای چیست؟

پارتیشن های خاص شیشه ای

امروزه بسیاری از دفاتر و ادارات برای بخش بندی فضای گسترده اتاق از پارتیشن شیشه ای استفاده می کنند. این جنس پارتیشن خود در سبک ها و اشکال گوناگون طراحی و پیاده سازی می شوند. به عنوان مثال پارتیشن شیشه ای فریم لس با طراحی زیبا و بدون قاب فقط از جداره های شیشه ای تشکیل شده و یکی از پرطرفدارترین انواع پارتیشن های شیشه ای است. در واقع هیچ مانعی یا قاب اضافه ای بین شیشه ها وجود ندارد و همین موجب زیبایی و ظرافت کار می شود. افرادی که فضای محدودی در اداره دارند برای جداسازی و افزودن اتاق های بیشتر از این نوع پارتیشن استفاده می کنند. اگر فضای محیط مد نظر شما نیز محدود است برای ایجاد دکوری لوکس و زیبا می توانید از پارتیشن شیشه ای بدون قاب یا فریم لس استفاده کنید.

ویژگی پارتیشن شیشه ای

پارتیشن شیشه ای به جای استفاده از مصالح ساختمانی فضای داخل یک محوطه را با هزینه مقرون به صرفه تفکیک سازی می کند. مهمترین مزیت بهره گیری از این روش کاهش هزینه ها و کاهش تخریب و بازسازی است. شفاف بودن شیشه ها و ورود نور طبیعی به اتاق های ایجاد شده نیز یکی از مهمترین و ارزشمندترین ویژگی های این نوع پارتیشن به شمار می رود. پارتیشن بندی با استفاده از شیشه هیچ آلودگی و بویی در فضا ایجاد نمی کند. به طوری که پس از نصب، بلافاصله می توان از استفاده کرد و در محیط مشغول به کار شد. این نوع پارتیشن عایق صوتی خوبی داشته و موجب برقراری ارتباط راحت بین کارمندان می شود. نکته جالب پارتیشن شیشه ای قابل حمل بودن آن است. شما برای چیدمان جدید در فضای اداری خود در هر مکانی می توانید از این مدل پارتیشن استفاده کنید. پارتیشن تک جداره شیشه ای با طراحی شیک و مینیمال نسبت به پارتیشن دو جداره  شیشه ای طرفداران بیشتری دارد.

پارتیشن ام دی اف چیست؟

پارتیشن های مدرن MDF

پارتیشن ام دی اف برای ایجاد حریم خصوصی در فضای باز و گسترده کاربرد زیادی دارد. فرقی نمی کند به بخش بندی محیط اداری نیاز داشته باشید یا به ایجاد حریم خصوصی در منزل، در هر صورت بهره گیری از پارتیشن امدی اف برای تقسیم بندی درون اتاق بسیار مفید می باشد. تا مدتی پیش افراد برای ایجاد تقسیمات درون اتاقی دیوارکشی می کردند. استفاده از مصالح ساختمانی علاوه بر هزینه بر بودن، کل فضای اداره یا منزل را بهم می ریزد. پس استفاده از پارتیشن های ام دی اف و نصب ساده آن بهترین گزینه برای بخش بندی فضای باز می باشد. در واقع پارتیشن های ام دی ف یکی از بهترین و مقرون به صرفه ترین عناصر طراحی داخلی است. بهره گیری از ام دی اف جای شیشه به تقسیم فضای بزرگ به دو قسمت مجزا کمک می کند. حال در ادامه

ویژگی های این نوع پارتیشن را بیشتر توضیح خواهیم داد.

ویژگی پارتیشن MDF

پارتیشن MDF نوعی پارتیشن مدرن است که در محیط های رسمی و اداری قابل استفاده است. این پارتیشن ها به دلیل اینکه امکان ایجاد حریم خصوصی دارند برای ساخت اتاق های مهمتر مثل اتاق کنفرانس مورد استفاده قرار می گیرد. در محیط های اداری می توان شعار و لوگوی برند کسب و کار را روی این بخش ها پیاده سازی کرد تا به طور اختصاصی سفارش سازی انجام شود. پارتیشن تکجداره یا دوجداره ام دی اف یکی از انواع پارتیشن های اداری است که موجب افزایش زیبایی و لوکس شدن فضا می شود. ام دی اف دارای سطوح صاف و یکنواخت است که با قابلیت سنباده کشی و ماشین کاری در هر ابعاد و اندازه ای قابل استفاده است. این الیاف چوبی در برابر فشار بسیار مقاوم عمل کرده و دارای لبه های صاف و یکنواخت است. با نصب این نوع پارتیشن علاوه بر زیبا شدن و مرتب شدن محیط به ایجاد حریم خصوصی برای کارمندان نیز کمک می کنید.
امروزه تقریباً تمام افراد این مدل را می شناسند و طرفداران و مشتریان زیادی دارد؛ زیرا در طرح ها و مدل های متفاوتی قابل پیاده سازی است.نکته قابل توجه مقرون به صرفه بودن این نوع پارتیشن ها است. برخلاف برخی دیگر از پارتیشن ها که فقط برای فضای اداری مناسب هستند، این نوع پارتیشن قابل استفاده در منزل نیز می باشد.
ام دی اف به راحتی قابل مهر و موم کردن، رنگ کرردن و جابحایی است، به همین دلیل از آن برای اجرای پروژه های بزرگ استفاده می کنند.

حتما بخوانید : درب های پارتیشن ام دی اف

تفاوت های بین پارتیشن ام دی اف و شیشه ای

فرق های بین پارتیشن ام دی اف و شیشه

پانل های شیشه ای زیبایی بیشتری داشته و قیمتشان نیز گران تر است. پارتیشن شیشه ای دوجداره نسبت به تکجداره عایق بهتری هستند و برای ایجاد مکان های محرمانه مناسب تر عمل می کند. شیشه دوجداره نوعی پنل شیشه ای ساخته شده از دو ورقه شیشه است که مابین فضای شیشه ها از آرگون و زنون پر شده است. اینکار برای عدم ورود امواج صوتی انجام می شود.

عایق صدا برای ایمنی، آرامش روانی و افزایش کیفیت زندگی ضروری است. عایق صدا با حذف نویزهای ناخواسته از محیط خارجی و حفظ مکالمات شما در داخل دیوارهای خانه، تضمین می کند که با مشکلات غیر ضروری روبرو نشوید. اداراتی که با محدودیت نور طبیعی روبرو هستند، بهتر است از پارتیشن های شیشه ای چه شفاف چه مات استفاده کنند چرا که شیشه اجازه عبور نور داده و فضای محیط را روشن نگه می دارد. برای فضاهایی مثل بیمارستان ها و درمانگاه ها که نیاز به شستشوی کف وجود دارد، از پارتیشن های چوبی اداری استفاده نکنید. چرا که در برابر رطوبت مقاومت بالایی نداشته و در بازه زمانی کوتاه می پوسد. بنابراین پس از مدتی مجبور به تعویض پارتیشن و پرداخت هزینه مجدد خواهید شد.

اقدامات نصب کننده پارتیشن شیشه ای بدین صورت است: اول خطوط مد نظر برای نصب را روی سطح کف، سقف و دیوار علامت گذاری کرده و لنت های لاستیکی را در زیر مجموعه قرار می دهد. نصب پارتیشن ها باید به وسیله فردی متخصص انجام شود. در غیر این صورت ممکن است پایداری کافی را نداشته باشد. متریال های استفاده شده اعم از روپلاک ها و پیچ ها بهتر از بهترین نوع و کیفیت تهیه شوند تا سازه ای محکم و پایدار در دسترس داشته باشیم.

نتیجه گیری

در محیط های اداری و خانه ها امکان ساخت سازه چوبی و شیشه ای وجود دارد اما چه بهتر که مناسب با هر محیط بهترین متریال را انتخاب کنید. در مکان هایی که مقاومت ام دی اف نسبتاً پایین تر است باید از پارتیشن شیشه ای بهره گیری کنید. اگر نمی دانید کدام مورد از پارتیشن ها کاربردی تر و مقاوم تر هستند، می توانید از مشاوره های رایگان مجموعه استفاده کنید. مجموعه با داشتن گروه متخصص در زمینه ساخت و نصب پارتیشن بهترین گزینه را به شما پیشنهاد خواهند داد.

Call Now Button