در محیط اداری پارتیشن شیشه ای بهتر است یا دیوارهای کاذب؟

امروزه دکوراسیون در اداره‌ ها و شرکت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ها از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چرا که با میزان بهره‌ وری کارکنان و کارمندان ارتباط مستقیم دارد. وجود تنوع در محصولات مربوط به طراحی دکوراسیون و بخش‌ بندی کردن فضا گاهی باعث سردرگمی و گیجی می‌ شود. پارتیشن شیشه‌ ای و دیوارهای کاذب از جمله محصولاتی می‌ باشند که برای بخش‌ بندی کردن فضای اداره‌ ها و شرکت‌ ها مورد استفاده قرار می‌ گیرند. برای انتخاب بین این دو محصول بهتر است با ویژگی‌ های هر یک آشنایی کافی داشته باشید. به همین دلیل در ادامه به ویژگی‌ های پارتیشن شیشه‌ ای و دیوارهای کاذب می‌ پردازیم.

پارتیشن یا دیوارهای کاذب

پارتیشن شیشه ای بهتر است برای اداره نصب کنیم یا دیوار کاذب

زیبایی شناسی در طراحی دکوراسیون داخلی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. شاید در ابتدا فکر کنید که نصب دیوارهای کاذب می‌ تواند گزینه‌ ای ایده آل و مطلوب باشد، در صورتی که این طور نیست؛ زیرا این دیوارها در طول زمان نیاز به نگهداری و تعمیر دارند. در صورتی که پارتیشن اداری یا پارتیشن شیشه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ای نیاز به تعمیر و نگهداری خاصی ندارد.


حتما بخوانید: مزایای استفاده از شیشه مات در پارتیشن های اداری مدرن


همچنین هزینه جابجایی پارتیشن شیشه‌ ای به مراتب از دیوارهای کاذب کم‌تر بوده و با سرعت بیشتری انجام می‌ شود. برای داشتن انتخابی بهتر در ادامه به خصوصیات ویژگی‌ های دیوارهای کاذب و پارتیشن شیشه‌ ای می‌ پردازیم.

  • شفافیت در برابر دیوارهای سخت
    این روزها شفافیت و پیدا بودن دفتر اهمیت زیادی پیدا کرده است. در همچین محیطی علاوه‌ بر وجود انعکاس نور طبیعی، صحت فضای داخلی تایید می‌ کند. همچنین با استفاده از پارتیشن شیشه‌ ای امکان زیر نظر گرفتن عملکرد کارمندان هم ممکن می‌ شود. در صورتی که با استفاده از دیوارهای کاذب امکان نظارت بر عملکرد کارمندان وجود ندارد.
    برای ایجاد فضای شخصی در بخش‌ هایی که از پارتیشن شیشه‌ ای استفاده شده است، می‌ توانید به صورت جداگانه به وسیله ابزارهایی خاص میزان شفافیت را تغییر داد.
  • انعطاف‌ پذیری در برابر ایستایی
    یکی از مهم‌ ترین عواملی که در دفاتر امروزی باید به آن توجه شود، انعطاف‌ پذیری می‌ باشد؛ زیرا روش‌ ها و اصول کاری دائما در حال تغییر و تحول بوده و به همان نسبت باید محیط کار هم تغییر کند. سهولت نسبی قابل تغییر پارتیشن شیشه‌ ای به مراتب بیشتر از دیوارهای کاذب می‌ باشد.
    همچنین در نظر داشته باشید که پارتیشن شیشه‌ ای روی کفپوش بدون تخریب کف یا جوشکاری مجدد قابل نصب و جابجایی می‌ باشد. در صورتی که دیوارهای کاذب قابلیت جابجایی ندارند و برای ایجاد تغییر در فضا باید کل دیوار تغییر پیدا کند.
  • اجرا و پیاده‌‌ سازی راحت
    معمولا در شرکت‌ ها و اداره‌ ها پس از مدتی باید تغییرات فنی در بسیاری از عناصر دفاتر کاری صورت بگیرد. در واقع تحول‌ پذیری برای تطبیق دفتر و تضمین سطح بالای بهره وری برای کارمندان از جمله مهم‌ ترین ویژگی‌ های اساسی این تغییرات می‌ باشد.
    به عنوان مثال برای اضافه کردن خصوصیات صوتی می‌ توانید پارتیشن را تغییر دهید. در این بین برای رعایت اصول زیباشناسی در فضای کاری به راحتی می توان رنگ ها و روکش‌ های دیوار را تغییر داد و یا پانل‌ های کدر را با پانل‌ های شفاف جایگزین کرد.
    دقت داشته باشید که هزینه تغییر دیوارهای کاذب در مقایسه با پارتیشن شیشه‌ ای به مراتب بیشتر بوده و مدت زمان بیشتری را طلب می‌ کند.
  • فضای ذخیره‌سازی
    در دفاتر وجود فضای ذخیره‌ سازی از اهمیت بالایی برخوردار می‌ باشد. یعنی اگر در دفاتر فضای کافی برای نگهداری از وسایل‌ وجود نداشته باشد، تمام اشیاء کوچک و بزرگ و اسناد مستهلک می‌ شوند. بهترین راه حل برای این گونه فضا‌ها ادغام کمد‌های ذخیره‌ ساز با پارتیشن شیشه‌ ای می‌ باشد.
    به این صورت می‌ توانید با جدا کردن بخشی از پارتیشن‌ ها و اضافه کردن کمد مشکل را حل کنید. همچنین امکان متصل کردن قفسه‌ ها و سایر لوازم جانبی به پارتیشن‌ ها وجود دارد. اما در دیوارهای کاذب تنها می توان از کمدهای ثابت استفاده کرد.
  • زیبایی شناسی
    طراحی داخلی یکی از مهم ترین مواردی است که روی میزان بهره‌ وری کارکنان تاثیر زیادی دارد. امروزه ایجاد تغییر به آسانی صورت می‌ گیرد. در این مورد می‌ توان گفت دیوارهای جداساز برای ایجاد تغییر فضای کار مطلوب و مناسب می‌ باشند. البته پارتیشن شیشه‌ ای نیز می‌ تواند گزینه خوبی باشد، چرا که با هر نوع دکور هماهنگ شده و انعطاف‌ پذیر می‌ باشد.
  • نصب ساده
    در بسیاری از مکان‌ ها از جمله ساختمان‌ های تاریخی، نصب سازه‌ های ثابت ممنوع می‌ باشد. در این مکان‌ ها استفاده از پارتیشن شیشه‌ ای می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تواند گزینه‌ ای ایده آل و مناسب باشد. در واقع امکان نصب دیوارهای کاذب ممنوع و غیر ممکن است.
    در محیط های اداری بهترین و ساده‌ ترین روش، استفاده از پارتیشن شیشه‌ ای می‌ باشد؛ چرا که برای به کار بردن آنها نیازی به ثابت کردن روی کف و سقف نمی‌ باشد. پارتیشن اداری در مواردی که سقف مکان بلند است یا روی دیوارها نقاشی وجود دارد، بسیار کاربردی می‌ باشد.
    این را هم در نظر داشته باشید که استفاده از این نوع دیوار‌ها روی شاخص‌ های پراکندگی نور تاثیر نمی‌‌ گذارد.
  • پیوستگی و هماهنگی با دکوراسیون
    ایجاد هماهنگی و ارتباط بین روکش دیوار و مبلمان و سایر وسایل‌ ها از اهمیت زیادی برخوردار می‌ باشد. پارتیشن اداری شیشه‌ ای می‌ تواند گزینه‌ ای ایده آل برای این کار باشد، چرا که به کمک پانل‌ ها و سازه‌ هایی خاص می‌ توان آنها را نصب و اجرا کرد.
    این را هم در نظر داشته باشید که ایجاد درب متناسب با پارتیشن‌ ها امکان‌پذیر می‌ باشد.
  • کیفیت صوتی
    یکی از مهم‌ ترین خصوصیاتی که در زمان طراحی محیط اداری در نظر گرفته شود، کیفیت صوتی می‌ باشد. دیوار‌های کاذب به دلیل خاصیت عایق‌ بندی می تواند گزینه مناسبی باشد، ولی پارتیشن شیشه‌ ای به خصوص نوع دوجداره می‌ تواند عملکرد قابل قبول و خوبی داشته باشد.
    برای تضمین عایق صوتی می‌ توانید از شیشه‌ های 6+6 میلی متری، شیشه‌ های آکوستیک 0.76 و ترکیب آنها با غلاف‌ های عایق استفاده کنید.

پارتیشن‌ های شیشه‌ ای اداری

انواع پارتشن اداری در مقایسه با دیوار کاذب

پارتیشن‌ های شیشه‌ ای اداری در دو نوع تک جداره و دوجداره وجود دارند. در ادامه هر یک از آنها را به صورت مختصر مورد بررسی قرار می‌ دهیم.

  • پارتیشن شیشه ای تک جداره
    همانطور که اشاره شد، تفکیک فضا در اداره‌ ها و شرکت‌ ها از اهمیت بسیاری برخوردار می‌ باشد. به همین دلیل این مسئله دغدغه افراد زیادی است. امروزه تقاضای استفاده از پارتیشن شیشه ای در مقایسه با دیوارهای کاذب بیشتر شده است؛ چرا که با استفاده از این نوع پارتیشن می‌ توانند از نور طبیعی استفاده کنند.
    از مهم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ترین دلایل انتخاب پارتیشن شیشه‌ ای می‌ توان به زیبایی، دوام و طول عمر بالا اشاره داشت. همچنین این نوع پارتیشن‌ ها در مقایسه با محصولات مشابه از قیمت پایین‌ تری برخوردار می‌ باشد.
  • پارتیشن شیشه ای دو جداره
    پارتیشن اداری دوجداره در انواع مختلف و گوناگونی وجود دارند. این نوع پارتیشن‌ ها معمولا طراحی ساده و شیکی داشته و در مقابل کارایی بالا، قیمت مناسب و مقرون به صرفه‌ ای دارند. دقت داشته باشید که پارتیشن‌های دو جداره می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ توانند بدون ستون و یا با ستون پیاده‌ سازی شوند.

حتما بخوانید: پارتیشن شیشه ای یا ام دی اف


جمع بندی

همانطور که اشاره شد، پارتیشن شیشه‌ ای در مقایسه با دیوارهای کاذب مزایای بیشتری دارد. پارتیشن ساز یکی از ارائه دهنده های انواع پارتیشن‌ ها می‌ باشد. شما می‌ تواند انواع پارتیشن‌ های شیشه‌ ای از جمله پارتیشن شیشه‌ ای فریم لس را از این شرکت سفارش دهید.

 

سوالات متداول

1- آیا پارتیشن شیشه‌ ای برای کاهش مصرف انرژی مفید است؟

بله؛ این نوع پارتیشن‌ ها از هدر رفت انرژی جلوگیری می‌‌‌‌ کنند.

2- برای نظارت بر عملکرد کارمندان بهتر است از دیوار‌های کاذب استفاده کنیم یا پارتیشن‌ های شیشه‌ ای؟

پارتیشن‌ های شیشه‌ ای امکان نظارت بر عملکرد کارمندان را به سادگی فراهم می‌ کند.

3- آیا دیوارهای کاذب عایق صوتی و حرارتی می‌ باشند؟

دیوارهای کاذب خاصیت عایق‌ پذیری دارند. اما به صورت کلی پارتیشن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ های شیشه‌ ای عایق صوتی و حرارتی بهتری می‌ باشند.

4- آیا امکان جابه جایی پارتیشن‌ های شیشه ای وجود دارد؟

بله؛ جابجایی پارتیشن‌ های شیشه‌ ای به سرعت و به راحتی انجام می‌ شود.

5- آیا پارتیشن شیشه‌ای عایق صوتی می‌ باشد؟

بله؛ پارتیشن‌ های شیشه‌ ای به خصوص نوع دو جداره عایق صوتی می‌‌‌ باشند.

Call Now Button