کدام پارتیشن مناسب فضای کار شما می باشد؟ یکی از بهترین مدل های مورد استفاده در پارتیشن های دوجداره ام دی اف، اجرای آن تا ارتفاع سقف (یا نیمه) است.
پارتیشن دوجداره ام دی اف پرکاربردترین نوع پارتیشن در فضای اداری است. ترکیب این پارتیشن ها با پارتیشن های شیشه ای فریم لس باعث می شود تا نهایت استفاده از فضاهای اداری (مخصوصا محیط های کوچک) انجام گیرد. همچنین هنگام طراحی پارتیشن های اداری مدرن نیز می توان از ترکیب این نوع پارتیشن برای تنوع در محیط کار استفاده کرد.
البته این سبک مختص محیط خاصی نیست. در مراکز بهداشتی-درمانی، فروشگاههای تجاری، اداری و حتی دکوراسیون منازل میتوان از این نوع پارتیشن استفاده کرد. توجه داشته باشید که پارتیشن بندی علاوه بر جداسازی فضا میتواند در کوراسیون فضا نیز تاثیرگذار باشد (جنبه زیباسازی). در برخی سبکها بر روی بدنه، اشکال و طرحهای مختلف (نقاشی (رنگ)، حکاکی یا کنده کاری) نقش بستهاند.
همچنین از این پارتیشنهای زیبا و چشمنواز می توان در خانه هایی با پلان های باز استفاده کرد. جداسازی ورودی خانه از نشیمن، جداسازی پذیرایی از نشیمن و... را میتوان نام برد. به راحتی میتوانید در هر زمان که نیاز به تنوع داشتید آن را تعویض کنید یا حذف نمایید.
به طور کلی پارتیشن mdf در ارتفاع های مختلف (تا ارتفاع سقف یا نیمه) به دو صورت قابل اجرا و نصب است. (البته ما در این مقاله در مورد پارتیشن های دوجداره صحبت خواهیم کرد.)
- پارتیشن تک جداره: در ساخت این نوع پارتیشن از ورق هایی با ضخامت 8 میلیمتر استفاده میشود. میتوانید آن را به صورت ثابت یا متحرک نصب کنید. در ارتفاع های مختلف بدون تکان و لغزش قابلیت اجرا دارند.
- پارتیشن دوجداره: نسبت به نوع تک جداره ویژگیهای برتری دارد. محیط را نسبت به صداهای اطراف عایق کرده و باعث جلوگیری از اتلاف انرژی می شود.
اجرای پارتیشن دوجداره ام دی اف تا ارتفاع سقف یا نیمه
پارتیشن دوجداره ام دی اف یکی از مصالح ساختمانی جدید است که در دکوراسیون داخلی به صورت کاربردی، دکوراتیو و تزیینی استفاده می شود. پارتیشن بندی یکی از گزینههایی است که کارفرمایان یا افرادی که به دنبال جداسازی فضای خانه یا محل کار هستند میتوانند آن را انتخاب کنند. این سبک از جداسازی به زیباتر شدن فضا نیز کمک میکند.
میتوانید به راحتی و بدون صرف وقت و هزینه زیاد یک فضا را به صورت بهینه تقسیم کنید. توجه داشته باشید که امروزه نحوه پارتیشن بندی بسیار مهم است، زیرا تقسیم کردن فضا و دفاتر کوچک باید با دقت انجام شود.
گاهی نمیخواهیم برای ایجاد فضاهای مجزا در داخل ساختمان از مصالح ساختمانی مانند آجر، گچ و... استفاده کنیم. گاهی قصد داریم در آینده کاربرد فضای مورد نظر را تغییر دهیم. گاهی نیز هدف پایین آوردن هزینه های ساخت و ساز است. در این صورت استفاده از پارتیشن بهترین انتخاب است (پرطرفدار، مفید و مناسب).
پارتیشن های دوجداره mdf مناسب برای ارتفاع سقف یا نیمه در دو مدل ثابت و متحرک در ارتفاع های مختلف (تا ارتفاع سقف یا نیمه) طراحی می شوند.
پارتیشن دوجداره عمودی/متصل به سقف
این نوع از پارتیشن ها بنا به درخواست کارفرمایان و با توجه به کاربرد و مزیت های آن به صورت کامل تا سقف اجرا می شود.یکی از کاربردهای برجسته که این محصول را متمایز از محصولات مشابه می سازد عایق بودن آن تا حد چشم گیری در برابر صدا می باشد
این محصول به دلیل حجم بیشتر ام دی اف به کار رفته در آن از زیبایی خاصی برخوردار است که در محیط اطراف خود نیز تاثیر بسزایی دارد. همچنین این پارتیشن از لحاظ ماندگاری و مقاومت در برابر تکان های شدید نیز دارای استحکام بالایی می باشد.
پارتیشن های متصل به سقف را غالباً برای اتاق های مدیریتی،کنفرانس و یا افرادی که نیاز به محیطی امن برای جلسات و گفتمان های خصوصی دارند توصیه می شود تا در آرامش کامل به کار خود بپردازند.این محصول صدا را تا حدود هفتاد درصد کاهش داده و با توجه به پرده کرکره های بکار رفته در داخل آن میزان دید به داخل نیز قابل کنترل بوده و در مواقع لزوم بصورت کامل پوشیده می شود.
یکی از نکات بسیار مهم در محیط هایی که از این نوع پارتیشن استفاده می کنند این است که نیاز به تهویه اختصاصی که دارای سرمایش و گرمایش مجزا باشد الزامی می باشد. با توجه به این نوع مزیت ها می توان گفت که این محصول جزء یکی از محصولات محبوب از دیدگاه مدیران و کارفرمایان برای محیط های اداری به حساب می آید
پارتیشن دوجداره عمودی/ارتفاع نیمه(استاندارد)
این محصول با زیبایی خاص خود جهت تفکیک فضاهای اداری و تجاری و محیط هایی که نیاز به تفکیک افراد بوسیله پارتیشن دارند کاربرد فراوانی دارد که با توجه به میزان نور و یا نیاز به امنیت کاری می توان دید را تا حد صفر کاهش داد.
این نوع محصول نیز به نوبه خود می تواند تاثیر بسزایی در کاهش صدا داشته باشد.در این پارتیشن با توجه به اجرای آن تا نیمه و باز بودن بالای پارتیشن، تهویه هوا به صورت مطلوب انجام می پذیرد و نیاز به تهویه اختصاصی برای هر اتاق به صورت مجزا وجود ندارد.
انواع متریال ها برا ساخت پارتیشنهای 2جداره تا ارتفاع سقف یا نیمه
پارتیشن دوجداره ام دی اف یکی از رایجترین و ارزانترین پارتیشن ها شناخته میشود که طرفداران خاص خود را دارد. همانند انواع پارتیشنها، علاوه بر جنبه کاربردی برای جداسازی فضا، جنبه دکوراتیو و زیباسازی نیز دارد. بنابراین با توجه به نوع مکان، میتوانید متریال مورد نظر برای ساخت پارتیشن را انتخاب کنید.
انواع پارتیشن از لحاظ جنس عبارتند از:
- پارتیشن mdf: از ترکیب خرده چوب، مواد رزینی و چسبنده ساخته میشود. چگالی متوسطی دارد. به صورت تخته چوب در ابعاد مختلف تولید میشود. مقاومت آن نسبت به چوب نئوپان بسیار بالاتر است.
- پارتیشن چوبی: از چوب طبیعی مانند گردو، کاج، صنوبر و... استفاده می کنند. مقاومت بسیار بالایی دارد. پارتیشن چوبی باید به دور از رطوبت نگهداری شود. بیشتر جنبه دکوراتیو دارد. هزینه آن نیز بالاست.
- پارتیشن ترکیبی: از ترکیب فلز با شیشه یا آلومینیوم با شیشه ساخته می شود. معمولا فریم آنها از جنس آلومینیوم یا استیل است.
- پارتیشن شیشه ای: برای ساخت پارتیشن های شیشه ای اغلب از شیشه های معمولی و رنگی (لاکوبل، لمینت) ساخته میشود. یکی از پرطرفدارترین پارتیشن های اداری محسوب می گردد.
- پارتیشن فلزی: از جنس آلومینیوم ساخته میشود. در برابر رطوبت مقاوم است.
مزایای استفاده از پارتیشن های دوجداره
مهمترین مزیت استفاده از پارتیشن دوجداره ام دی اف همانطور که گفتیم عایق صوت و حرارت است. ویژگیهای مثبت دیگری نیز دارد، این ویژگی ها عبارتند از:
- قابل اجرا با فریم آلومینیوم و استیل
- طراحی و اجرا به صورت ثابت یا متحرک
- قابلیت اجرا برای انتقال انواع کابل های برق، تلفن و...
- قابل سفارش در ارتفاع های مختلف (تا ارتفاع سقف یا نیمه)
- دارای قیمتی بسیار ارزانتر نسبت به ساخت دیوار با مصالح ساختمانی
- قابل اتصال به انواع سقف های ثابت و دکوراتیو (تایل های چوبی و...)
- ایجاد حریم خصوصی در محیط اداری و... برای کارمند، ارباب رجوع و مراجعه کنندگان
- دارای وزن بسیار سبک: یک سازه موقت است که وزن زیادی را به وزن اصلی ساختمان تحمیل نمی کند.
- قابل استفاده در محیط ها (محیط های آموزشی، بهداشتی-بیمارستانی، تجاری و اداری) و دکوراسیون های مختلف (دکوراسین منزل)
برای طراحی و اجرای پارتیشن بندی فضای اداری خود با مجموعه پارتیشن ساز تماس حاصل فرمایید.