پارتیشن شیشه ای تک جداره

امروزه در محیط های کاری مدرن از پارتیشن های شیشه ای بعنوان یک تفکیک کننده لوکس و زیبا استفاده می کنند که در بهینه سازی فضا و زیباتر نشان دادن محیط کاری و تامین نور محیط تاثیر بسزایی دارد.

از مزیت های پارتیشن شیشه ای تک جداره می توان به عایق بودن در برابر صدا، مقاومت در برابرضربه، حداکثر استفاده از نور محیطی، تنوع در طرح و رنگ بندی و همچنین متفاوت و لوکس نشان دادن فضا می باشد که نشان دهنده شخصیت پرسنل و مدیریت مجموعه می باشد.

این نوع پارتیشن از فریم به قطر 4 سانتیمتر به همراه شیشه 10 میل سکوریت تشکیل می گردد. یراق آلات مصرفی در این نوع پارتیشن از نوع درجه یک ایتالیایی می باشد. چهارچوب درب ها از پروفیل آهنی سبک ساخته شده و رنگ بندی آن با توجه به سلیقه کارفرما قابل تغییر می باشد.

ارتفاع درب ها حداقل 2/15 سانتیمتر بوده و در موارد خاص می توان آن را تا ارتفاع 2/70 سانتیمتر نیز اجرا نمود که این امر باعث شکیل تر شدن پارتیشن شما می گردد. این نوع پارتیشن ها الزاماً تا سقف اجرا می شوند تا استحکام لازم و همچنین استانداردهای عایق بودن در برابر صدا را رعایت کنند.

 

در این محصول به انتخاب کارفرما و نیاز محیطی هر مجموعه معمولاً از چهار مدل مختلف شیشه می توان استفاده نمود. در ذیل به اختصار به این چهار مدل شیشه خواهیم پرداخت.

1- شیشه لاکوبل

شیشه های لاکوبل با طیف گسترده ای از رنگ تولید می شوند و طراحان با بهره گیری از این رنگها به ایده های خاص و دلخواه خود دست می یابند.این نوع شیشه ها کاربردهای متفاوتی دارند که از آن جمله می توان به پارتیشن، دیوارپوش و فضای ما بین کابینت های آشپزخانه اشاره نمود. مقاومت هفت برابری آن در مقابل ضربه در مقایسه با شیشه های معمولی و تحمل بالا آن تا حرارت 600 درجه از جمله نکاتی است که آن را نسبت به سایر شیشه ها متمایز کرده است.

2- شیشه ساتینا

شیشه های ساتینا نتیجه طراحی خلاقانه و منحصر به فردی است که امروزه طرفداران بسیار زیادی نیز پیدا کرده است. این نوع شیشه که بر خلاف شیشه های سندبلاست از زمان تولید مات بوده و محیط بیرونی آن از هر دو طرف صیقلی و براق می باشد که هم در زیبای و هم در نظافت آن بسیار تاثیر گذار بوده است.

3- شیشه سندبلاست

برای تولید شیشه های سندبلاست معمولاً در ابتدا شیشه معمولی را سکوریت می کنند و بعد برای عملیات مات کاری به قسمت سندبلاست فرستاده می شوند. سندبلاست قابلیت ایجاد انواع طرح های گرافیکی بر روی شیشه را فراهم می نماید. این محصول برای محدود کردن دید افراد و ایجاد فضاهایی با دید کم نیز به کار می روند و همچنین در روشنایی محیط نیز تاثیر گذار بوده و از نور متصاعد شده به محیط نمی کاهد.این نوع شیشه ها با رنگ شیری و مات خود از تمرکز نور در یک جا جلوگیری کرده و آن را به محیط پیرامون پراکنده می کنند و باعث ایجاد حس بزرگتر بودن محیط در دید افراد نیز می گردند.

4- شیشه شفاف

شیشه های شفاف از پرکاربرد ترین شیشه ها مصرفی در پارتیشن می باشند که می توان آن را مطابق با نظر کارفرما با استیکرهایی که در طرح ها و رنگ های مختلف در بازار موجود است طراحی و اجرا نمود.شیشه های سکوریت در برابر ضربه،رطوبت و صدا عایق می باشند و می توانند محیطی آرام و دلنشین را برای شما به ارمغان آورند که در بالا بردن راندمان کاری نیز تاثیر بسزایی دارند.

این سیستم پارتیشن های شیشه ای قابلیت ساخت و نصب با چندین مدل درب را دارند که در ذیل به آن اشاره شده است.

 

  • درب ریلی

درب های ریلی مزایای فراوانی دارند که می توان کم بودن سطح اشغال درب را نام برد.در این درب ها که با سیستم رولینگ اجرا می شوند و به صورت کشویی باز و بسته می شوند ،نهایت سایز عرض درب 120 سانتیمتر می باشد که در مقایسه با درب های بازشو عرض بالاتری را به خود اختصاص می دهند.

 

  • درب لولایی

در این نوع درب ها که سیستم آن متداول تر می باشد با 3 لولای کمری اجرا می شوند.یکی از معایب این درب ها نسبت به درب های رولینگ اشغال کردن فضایی می باشد که درب بر روی آن باز می شود.درب های بازشو با 2 نوع لولا اجرا می شوند:لولای 180 درجه و90 درجه.
این سیستم لولا ها محصول کشور ایتالیا می باشند که برای اغلب محیط ها شرایط مطلوبی را فراهم می نماید.

 

 

ویژگی های پارتیشن تک جداره شیشه ای

یکی از انواع پارتیشن های شیشه ای، پارتیشن شیشه ای تک جداره می باشد. پارتیشن تک جداره از جدیدترین سازه هایی است که برای طراحی دکوراسیون داخلی دفاتر اداری و منازل استفاده میشود. این دیواره شیشه ای جهت تفکیک فضایی بزرگ به بخشهای داخلی کوچکتر کاربرد دارد.

ایجاد فضای خصوصی در نزدیکی همکاران، دوری از صداهای محیطی و استفاده کامل از نور محیط با بهره برداری بهینه از مکان، برخی از مزایای پارتیشن تک جداره به حساب می آیند. در این نوع پارتیشن شیشه ای از شیشه هایی با ضخامت مختلف استفاده می شود که به دلیل سهولت در نصب، بسیار مورد استفاده قرار می گیرند.

 

 

پارتیشن تک جداره شیشه ای، خصوصیات منحصر به فردی دارد که آن را برای استفاده در دفاتر کاری و منازل مسکونی متمایز کرده است. از مهمترین ویژگیهای پارتیشن تک جداره شیشه ای میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • زیبایی: نخستین ویژگی پارتیشن شیشه ای تک جداره است. این ویژگی سبب شده که با استفاده از این سازه، زیبایی خاصی در محیط کاری ایجاد شده و فضای موجود به یک فضای زیبا و خاص تبدیل گردد.
  • ایجاد فضای خصوصی در محیط عمومی: از کاربردی ترین اهداف استفاده از پارتیشن تک جداره شیشه ای است. با اجرای این سازه امکان فراهم کردن محیطی خصوصی برای تمرکز و انجام وظایف در جمع کثیری از همکاران به وجود می آید.
  • قابلیت کاهش آلودگیهای صوتی: از دیگر ویژگیهای پارتیشن شیشه ای تک جداره است. از این گزینه در فضاهایی که بار آلودگی صوتی آنها بالا بوده و همزمان، نیاز به حفظ سکوت و تمرکز برای کاربر وجود دارد، استفاده میشود.
  • عایق بودن: ویژگی مهم دیگر این نوع پارتیشن بندی است که از هدر رفتن انرژی در مکان جلوگیری کرده و گزینه مناسبی برای کاهش هزینه های انرژی سازمانی است.
  • تنوع اجرا: یکی دیگر از خصوصیات کاربردی پارتیشن تک جداره شیشه ای است. انعطاف پذیری در استفاده از انواع مختلف شیشه و طراحی های متنوع، این امکان را فراهم می کند که محیط کاری یا مسکونی به دلخواه طراحی شده و ضمن استفاده حداکثری از فضا و به حداقل رساندن فضاهای هدر رفته، حداکثر رضایت و لذت از طراحی زیبای محیطی فراهم گردد. مجموعه پارتیشن ساز، تنوع گسترده ای را جهت تفکیک فضا در اختیار متقاضیان خود قرار می دهد.
  • قابلیت نصب آسان: نیز از دیگر خصوصیات پارتیشن تک جداره شیشه ای است که سبب شده این سازه در سریع ترین زمان ممکن و با حداقل امکانات نصب و راه اندازی شود.
  • قیمت مناسب: از عواملی است که کاربرد این سازه را گسترش داده است. ویژگیهای ساختاری پارتیشن تک جداره شیشه ای ، سبب شده که این سازه نسبت به مدل های دیگر ارزان تر و مقرون به صرفه تر باشد.
  • استفاده از حداکثر روشنایی محیط: از ویژگی فنی این نوع پارتیشن است. به دلیل آنکه در ساخت پارتیشن تک جداره شیشه ای تنها از یک لایه شیشه استفاده میشود ، این امر سبب میشود که عبور نور در بین فضاهای تفکیک شده در حداکثر میزان خود باشد. این امر ضمن احساس رضایت بیشتر کاربرها، به نوبه خود از مصرف انرژی به صورت انواع چراغ های نورانی در محیط می کاهد.
  • امکان استفاده از انواع لوگوها و برچسب ها: جهت مشخص کرده بخش ها یا ارائه تبلیغات بر روی پارتیشن تک جداره شیشه ای نیز وجود دارد. از طرفی با استفاده از سند بلاست کردن شیشه ها، امکان طراحی انواع نوشته ها و لوگوها به منظور راهنمایی مراجعین یا تبلیغات سازمانی نیز وجود خواهد داشت.
  • قابلیت جابجایی: نیز مانند هر سازه موقت دیگری میتواند در پارتیشن تک جداره شیشه ای وجود داشته باشد. با این امکان، شرایط اجرای هر نوع تغییری در فضای تفکیک شده بر حسب نیاز به وجود خواهد آمد.
  • امکان مشاهده رفتار سازمانی همکاران: در مجموعه کاری تفکیک شده با پارتیشن تک جداره شیشه ای ، برای مسئول مربوطه وجود دارد.

انواع پارتیشن تک جداره شیشه ای

با توجه به نیاز ، هزینه ها و درخواست متقاضی امکان بهره گیری از انواع پارتیشن تک جداره شیشه ای وجود دارد. این پارتیشن ها به دو نوع بدون فریم و فریم دار (از جنس آلومینیوم) دسته بندی میشوند.

‌پارتیشن شیشه ای تک جداره‌ بدون فریم، پروفیل عمودی ندارد و به همین دلیل سبک تر از نوع دیگر آن است. لت های شیشه ای در این نوع در کنار هم قرار گرفته و خطوط مزاحم دید عمودی در آن به چشم نمی خورد. این پارتیشن بسیار شفاف و سبک بوده و نصب آن نیز آسان است و بیشتر در محیط های اداری که نیاز به نور بیشتر در فضای کاری خود دارند، به کار برده میشود.
‌در اجرای پارتیشن شیشه ای فریم دار، از پروفیل آلومینیومی افقی استفاده میشود و هزینه اجرای آن کمی گرانتر است.

 

 

نکاتی در مورد سفارش پارتیشن تک جداره شیشه ای

مهمترین موردی که باید در سفارش پارتیشن شیشه ای تک جداره به آن توجه نمود، هدف از اجرای کار است. از آنجا که نوع شیشه، ضخامت و فریم دار بودن اجرا می تواند تنوع گسترده ای در طرح های مورد نظر ایجاد نماید، هدف از اجرای این سازه باید از ابتدا مشخص شود تا بهترین گزینه انتخاب گردد.

زیرا هر مدل پارتیشن شیشه ای، ویژگی ها و قابلیت های خاص خود را دارد و اجرای هر مدل تامین کننده انتظارات خاص کارفرما می باشد. به طور مثال ‌پارتیشن تک جداره شیشه ای به گونه ای طراحی و اجرا می شود که کاربران کاملاً به محیط اطراف خود اشراف داشته باشند.

تفاوت های پارتیشن های تک جداره و دو جداره

هر دو نوع پارتیشن شیشه ای تک جداره و دوجداره میتوانند به صورت با فریم یا بدون فریم اجرا شوند. اما نکته قابل ذکر این است که در پارتیشنهای دوجداره، از شیشه هایی با ضخامت بیشتر(تا 10 میلی متر) استفاده می شود که این امر فضای مفید نهایی را کاهش میدهد.

بنابراین استفاده از پارتیشن شیشه ای دو جداره در فضاهای کوچک توصیه نمیشود. از طرفی عایق بندی حرارتی و صوتی در این نوع بیشتر از پارتیشن تک جداره شیشه ای است. نکته دیگر اینکه در پارتیشن تک جداره شیشه ای، شیشه ها فقط در محل اتصال به سقف و کف توسط فریم احاطه می شوند اما در پارتیشن های دو جداره، هر لت شیشه ای با فریم قاب می شود و این موضوع امکان دید بهتری در پارتیشن بندی تک جداره شیشه ای می دهد.

اغلب این نو پارتیشن در محیط های کوچکتر و پارتیشن دو جداره شیشه ای برای محیط های بزرگتر پیشنهاد می شوند. همین موضوع باعث اختلاف قیمت تمام شده این دو کار شده و موسساتی که تمایل به پرداخت هزینه های کمتر دارند، از پارتیشن تک جداره شیشه ای استفاده می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان مجموعه پارتیشن ساز مشاوره نمایید.

قیمت پارتیشن شیشه ای

از آنجایی که مواد به کار رفته در این نوع پارتیشن بندی، فقط شامل شیشه و فریم و یراق میشود، لذا تنوع قیمت های ارائه شده به این عوامل بستگی دارد. انواع مختلف شیشه از جمله سکوریت، شیشه نشکن و شیشه لمینت، ابعاد شیشه ها، جنس و مقدار فریم استفاده شده و همچنین ثابت یا متحرک بودن پارتیشن و کیفیت و تنوع یراقها از عوامل تاثیر گذار بر قیمت تمام شده این نوع پارتیشن است.

برای سفارش این محصول و دریافت اطلاعات تکمیلی با مشاورین مجموعه پارتیشن ساز تماس حاصل فرمایید.

 

 

 

Call Now Button