مقالات

امتیاز کاربران

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

پارتیشن شیشه ای یکی از محبوب‌ ترین انواع پارتیشن‌ های اداری است که در دفاتر بسیاری مورد استفاده قرار می‌ گیرد. پارتیشن‌ ها امروزه به یکی از اصلی‌ ترین موارد در دکوراسیون داخلی شرکت‌ ها تبدیل شده است. افراد بسیاری برای جداسازی محیط‌ های مختلف در دفتر کار، از این دست پارتیشن‌ ها بهره می‌ برند. به دلیل ویژگی‌ های خوب پارتیشن‌ های اداری مانند قیمت ارزان‌ تر و زیبایی و مدرنیته بیشتر، نسبت به دیوارهای گچی؛ برای جداسازی بخش‌ های مختلف دفتر ارجحیت پیدا کرده‌ اند.

انواع پارتیشن شیشه ای

پارتیشن‌ های شیشه‌ ای دارای انواع مختلفی چون پارتیشن شیشه ای فریم لس، پارتیشن شیشه ای تک جداره، پارتیشن شیشه ای ریلی، پارتیشن شیشه ای کلاسیک و پارتیشن اداری هستند. به دلیل تنوع بالایی که این پارتیشن‌ ها دارند، اجازه می‌ دهند از یراق آلات مختلف با ظاهر و کارایی خاص در ساخت و آماده‌ سازی آنها استفاده شود. یراق آلات پارتیشن‌ های شیشه‌ ای شامل اتصالات، لولا، دستگیره‌ ها و ... می‌ شوند. در این مطلب به معرفی انواع یراق آلات پارتیشن شیشه ای پرداخته‌ ایم تا در زمان خرید به عنوان راهنمایی مناسب برای شما به کار بیاید.

آنادایز پروفیل های پارتیشن شیشه ای

یراق آلات پارتیشن‌ های شیشه ای

از یراق آلات برای اتصال بخش‌ های مختلف و جابجا کردن قسمت‌ های مختلف پارتیشن شیشه ای استفاده می‌ شود. در ادامه در رابطه با هر انواع یراق آلات پارتیشن شیشه ای توضیحات مختصری آورده شده است.

آهن کشی
از مهم‌ ترین یراق آلات پارتیشن شیشه ای، آهن کشی است که به نام شاسی کشی نیز شناخته می‌ شود. آهن کشی در قوطی‌ هایی با ابعاد 40 در 40 و یا 40 در 80 تولید شده و در دهانه شبکه‌ های آهنی نصب می‌ شوند. گفتنی است نصب شاسی کشی اولین قدم در اجرای یک پارتیشن شیشه ای خوب است. نصب درست این یراق است که می‌ تواند نتیجه مناسبی را به همراه داشته باشد. خوب است بدانید در برخی موارد از شاسی کشی آلومینیومی نیز برای اجرای این دسته از پارتیشن‌ های اداری استفاده می‌ شود.

فریم
از دیگر مواردی که به عنوان یراق آلات پارتیشن شیشه ای در ابتدای مراحل آماده‌ سازی پارتیشن شیشه ای اداری استفاده می‌ شود، فریم است که به نام قاب دور شیشه نیز شناخته می‌ شود. فریم‌ ها وظیفه ثابت نگه داشتن سکوریت بر روی ریل اصلی را برعهده دارند و در دو مدل فریم افقی و فریم عمودی تولید می‌ شوند. از دو فریم افقی و دو فریم عمودی برای نصب پارتیشن شیشه ای استفاده می‌ شود که در اصطلاح به فریم‌ های افقی، فریم کف و به فریم‌ های عمودی، فریم بغل گفته می‌ شود.
فریم‌ های مورد استفاده در ساخت پارتیشن‌ های شیشه ای دارای دو جنس استیل و آلومینیومی هستند و لازم به ذکر است که در بین دو نوع مختلف فریم‌ ها، از فریم آلومینیومی بیشتر از فریم استیل استفاده می‌ شود.

چسب uv
از چسب uv برای چسباندن شیشه‌ ها به یکدیگر استفاده می‌ شود. برای استفاده از چسب‌ های uv ابتدا باید دو بخشی که باید به هم بچسبند را تمیز کرده و به صورت کامل خشک کرد، پس از آن دو بخش مورد نظر که باید به هم چسبیده شوند، مشخص شود. سپس چسب در بخش مورد نظر ریخته و دو قطعه به هم چسبانده می‌ شود. در انتها محل اتصال زیر لامپ به مدت 3 الی 5 دقیقه قرار می‌ گیرد تا اتصال به طور کامل محکم شود. لازم به ذکر است که دو محلی که قرار است بهم چسبانده شوند، باید به صورت دقیق انتخاب شود. زیرا در صورتی که اشتباهی رخ دهد، دو قطعه چسبانده شده به راحتی از هم جدا نخواهند شد.

لولا
از پارتیشن‌ های شیشه ای در محیط‌ های اداری به عنوان درب نیز استفاده می‌ شود، به همین دلیل نیاز به لولا و دستگیره برای باز و بسته کردن درب دارد. بنابراین لولاها یکی از مهم‌ ترین یراق آلات پارتیشن‌ های شیشه ای محسوب می‌ شوند و کاربردهای بسیاری دارند. لولاها در جنس‌ های مختلفی چون لولا آهنی با روکش کروم، لولا آهنی استیل 201، لولا آهنی استیل 304 و ... تولید می‌ شوند.

دستگیره
در کنار لولا، برای باز و بسته کردن درب‌ های شیشه‌ ای پارتیشن شیشه ای، از دستگیره نیز استفاده می‌ شود. دستگیره به جز کاربردی که برای باز و بسته کردن دارد، موجب افزایش زیبایی ظاهر پارتیشن اداری نیز می‌ شود. به همین دلیل دستگیره‌ ها در انواع و مدل‌ های مختلفی تولید شده و در بازار موجود هستند. همچنین دستگیره‌ ها در جنس‌ های مختلفی نیز تولید می‌ شود. برای دوام و مقاومت بیشتر بهتر است از دستگیره‌ هایی استفاده شود که در ساخت آن‌ از آلیاژهای با کیفیت استفاده شده است.

استوپ
با استفاده از استوپ می‌ توان راحتی را برای باز و بسته کردن درب‌ های پارتیشن‌های شیشه ای به وجود آورد. استفاده از استوپ موجب می‌ شود در شرایط آب و هوایی مختلف، مشکلی در روند حرکت درب‌ های پارتیشن‌ های شیشه ای به وجود نیاید. برای کارکرد درست این مورد باید در فاصله‌ های زمانی متفاوت روغن‌ کاری انجام شود تا بتواند کارایی خود را در طول زمان حفظ کند و مشکلی برای آن به وجود نیاید. لازم به ذکر است که از استوپ‌ ها برای درب‌ های شیشه‌ ای با ابعاد 70 تا 130 سانتی متر استفاده می‌ شود.

سخن پایانی

یراق آلات پارتیشن شیشه ای ساختار کلی پارتیشن‌ ها را به وجود می‌ آورند و به همین دلیل در حین ساخت هر نوع پارتیشن شیشه ای به وجود آنها نیاز خواهد بود. به بیان دیگر بدون وجود یراق آلات نمی‌ توان المان‌ های معماری را در داخل دفتر کار توسط پارتیشن‌ های شیشه ای به وجود آورد. در این مقاله به معرفی انواع یراق آلات پارتیشن شیشه ای و ویژگی‌ های آن‌ پرداخته شد تا در زمان خرید و ساخت پارتیشن‌ های شیشه ای، راهنمای خوبی برای شما باشد.

 

سوالات متداول

یراق آلات پارتیشن شیشه ای شامل چه مواردی است؟

برای ساخت و نصب پارتیشن شیشه ای یراق آلاتی مانند فریم، چسب uv، لولا، دستگیره، استپ و… نیاز است.

در میان یراق آلات پارتیشن شیشه ای، فریم چه انواعی دارد؟

فریم‌ ها در دو نوع فریم افقی که با نام فریم کف شناخته می‌شود و فریم عمودی که با نام فریم بغل شناخته می شود، دسته بندی می شوند.

مهم‌ترین گام در اجرای پارتیشن شیشه ای کدام است؟

آهن کشی یا شاسی کشی یکی از مهمترین یراق آلات پارتیشن شیشه ای است. دقت بالا در هنگام نصب این یراق آلات اولین قدم برای اجرای یک پارتیشن خوب است.

چه یراق آلاتی عمر مفید بالاتری دارند؟

در تولید یراق آلات پارتیشن شیشه ای هرچه از آلیاژ مرغوب تری استفاده شود، عمر مفید این قطعات بالاتر خواهد بود. چرا که امکان زنگ زدگی، خرابی و شکستگی کاهش می یابد.

هزینه یراق آلات مورد نیاز برای پارتیشن شیشه ای چگونه محاسبه می‌شود؟

قیمت یراق آلات پارتیشن شیشه ای به عوامل متعددی نظیر نوع پارتیشن، متراژ مورد نظر برای اجرای پارتیشن، جنس یراق آلات مصرفی، تولید کننده یراق آلات و نرخ ارز بستگی دارد.