قیمت و نصب پارتیشن شیشه ای رنگی در کمترین زمان

گاهی اوقات در طراحی دکوراسیون داخلی نیاز هست که یک فضای بزرگ را به چندین فضای کوچک تر تفکیک کنیم. در گذشته از دیوارهای گچی و آجری استفاده می شد اما امروزه پارتیشن شیشه ای رنگی جایگزین خوبی برای این گونه دیوارها است. این پارتیشن ها با تنوع فوق العاده ای که دارد با انواع طراحی دکوراسیون داخلی هماهنگ می شود و یک فضای زیبا و در عین حال مدرن را ایجاد می کند.

پارتیشن شیشه ای رنگی با تنوع فوق العاده ای که دارد با انواع طراحی دکوراسیون داخلی هماهنگ می شود. در این مطلب سعی داریم این نوع پارتیشن را بیشتر به شما معرفی کنیم و مزایای استفاده از آن را بررسی کنیم. تا پایان همراه ما باشید.

پارتیشن شیشه ای رنگی چیست و چه کاربردی دارد؟

کاربرد پارتیشن شیشه ای رنگی

استفاده از پارتیشن ها علاوه بر جداسازی و تفکیک فضاهای بزرگ، جنبه تزئینی و زیباسازی هم دارند. امروزه پارتیشن شیشه ای رنگی در منازل مسکونی و آپارتمان ها مورد استفاده قرار می گیرد و فضای زیبایی را ایجاد می کند. استفاده از این پارتیشن ها در رستوران ها و کافی شاپ ها یک محیط دلنشین را برای لذت بردن مشتریان فراهم می کند.

در ادارات مختلف هم این پارتیشن ها می تواند جایگزین خوبی برای دیوارهای سنتی باشد. تنوع بی نظیر این پارتیشن ها باعث می شود که استفاده از آن ها یک محیط شاد و در عین حال جذاب را مهیا کند.

شما می توانید برای اطلاع از چگونگی اجرای این پروژه ها متناسب با فضای مورد نظرتان قبل از هر گونه اقدامی با کارشناسان ما در مجموعه پارتیشن ساز مشورت کنید.

چه شیشه هایی در طراحی پارتیشن های شیشه ای رنگی استفاده می شود؟

انواع مختلفی از شیشه ها در پارتیشن های شیشه ای استفاده می شود که هر کدام ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند.

  1. شیشه لاکوبل
    جنس این شیشه ها از جنس شیشه سکوریت است. مقاومت بالا در برابر خط و خش، تنوع رنگی بسیار بالا و بزرگ جلوه دادن فضا از ویژگی های منحصر به فرد این جنس شیشه است.
  2. شیشه لمینت
    این جنس شیشه از دو یا چند لایه تشکیل شده است که در بین آنها لایه پی وی سی وجود دارد و باعث اتصال لایه ها به یکدیگر می شود. این نوع شیشه به دلیل مقاومت بالا در برابر ضربه و فشار، بسیار مورد توجه است.
  3. شیشه مات یا کدر
    این مدل از شیشه ها به دلیل ظاهر مات خود به آسانی قابل نظافت هستند و به دلیل این ویژگی، یکی از محبوب ترین متریال مورد استفاده در طراحی این پارتیشن ها محسوب می شود.

قیمت و نصب پارتیشن شیشه ای مات


مزایای استفاده از پارتیشن رنگی شیشه ای

استفاده از این پارتیشن ها مزایای زیادی دارد که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

  • مدت زمان مورد نیاز برای نصب و اجرای این پارتیشن ها بسیار کوتاه است.
  • از نظر هزینه استفاده از این پارتیشن ها نسبت به استفاده از گچ و آجر برای ساختن دیوارهای سنتی، به صرفه تر است.
  • این پارتیشن ها عایق صوتی هستند و از ورود آلودگی صوتی به فضای داخلی پارتیشن جلوگیری می کنند.
  • این نوع پارتیشن ها مانعی برای عبور نور نیستند و حتی بازتاب نور باعث ایجاد یک فضای زیبا و جذاب می شود.
  • مقاومت بالای این پارتیشن ها در برابر ضربه، تغییرات دما و فشار باعث شده که ماندگاری این پارتیشن ها بالا باشد.

حتما بخوانید: کاربرد شیشه های رنگی در معماری

نصب پارتیشن شیشه ای رنگی

شیوه نصب این پارتیشن ها بسته به عواملی مانند خواسته مشتری، موقعیت پروژه و کاربری آن مشخص می شود. برای انتخاب نوع نصب پارتیشن و متریال مناسب می توانید از کارشناس مربوطه راهنمایی بخواهید. اما به طور کلی دو شیوه برای نصب پارتیشن های رنگی شیشه ای وجود دارد که در ادامه آن ها را بررسی می کنیم.

  • پارتیشن شیشه ای رنگی فریم دار
    در نصب این نوع پارتیشن ابتدا فریم های آلومینیومی در قسمت های مربوطه (کف، دیواره ها و سقف) نصب می شوند. در ادامه پروسه نصب، شیشه های رنگی پارتیشن با استفاده از چسب های مخصوص، درون فریم های نصب شده قرار می گیرد.
  • پارتیشن شیشه ای رنگی بدون فریم
    در این نوع پارتیشن، فریم های آلومینیومی مورد استفاده قرار نمی گیرند و به جای آن ها قاب های باریکی طراحی می شوند و در قسمت سقف و کف قرار می گیرند. شیشه های رنگی توسط چسب های مخصوص در کنار هم قرار می گیرند و توسط قاب ها به سقف و کف متصل می شوند.

شیوه نصب پارتیشن شیشه ای بسته به عواملی مانند خواسته مشتری، موقعیت پروژه و کاربری پارتیشن مشخص می شود.

قیمت پارتیشن شیشه ای رنگی

قیمت انواع پارتیشن شیشه ای رنگی خاص

تعیین قیمت نهایی اجرای پارتیشن شیشه ای رنگی با حضور کارشناس مربوطه در محل و انجام اندازه گیری های دقیق صورت می گیرد. برای اطلاع از هزینه اجرای این پروژه ها می توانید با کارشناس ما در مجموعه پارتیشن ساز در ارتباط باشید.

اما عوامل زیادی وجود دارد که روی قیمت این پارتیشن ها تاثیر گذار است. در ادامه تعدای از این عوامل را بررسی می کنیم. در کنار این عوامل نوسانات قیمت در بازار می تواند باعث تغییر در قیمت تمام شده این پروژه ها شود.

  1. نوع و تعداد درب ها
    درب هایی که برای این پارتیشن ها استفاده می شود در دو نوع شیشه ای و چوبی موجود است‌ که قیمت آن ها نیز با هم متفاوت است. البته درب های شیشه ای به دلیل هماهنگی بیشتر با سایر قسمت های پارتیشن، بیشتر مورد توجه هستند. همچنین هر چه تعداد این درب ها بیشتر باشد طبیعتا قیمت هم بیشتر می شود.
  2.  نوع و جنس شیشه های مورد استفاده
    برای اجرای این پروژه ها از شیشه هایی با جنس متفاوت استفاده می شود. با توجه به اینکه متریال اصلی در این نوع پارتیشن ها شیشه است، استفاده از شیشه هایی با قیمت بالا باعث افزایش هزینه ها می شود.
  3.  جنس فریم مورد استفاده
    در پروژه پارتیشن شیشه ای فریم دار، جنس و قیمت فریم می تواند هزینه ها را تحت تاثیر قرار دهد.
  4. تجهیزات جانبی
    در نصب این پارتیشن ها از تجهیزاتی مانند لولا، دستگیره، قفل، چسب مخصوص و … استفاده می شود که هر کدام از آن ها رنج وسیعی از کیفیت ها و قیمت ها را شامل می شود.
  5.  مساحت پروژه
    براساس متراژ پروژه هزینه ها متغیر است. در پروژه هایی با وسعت زیاد، هزینه متریال مصرفی و دستمزد نصب، باعث افزایش قیمت تمام شده پروژه می شود.
Call Now Button