مزایای استفاده از شیشه مات در پارتیشن های اداری مدرن

استفاده از پارتیشن های شیشه ای در فضاهای اداری مدرن با کاربردهای متنوع و مزایای زیادی برای انتخاب همراه است. پارتیشن های شیشه ای این امکان را می دهند که بدون صرف وقت و هزینه گزاف، بتوانید یک محیط اداری را به بخش های مختلف تقسیم کنید. بخش های مجزایی که دارای عملکردهای متفاوتی نیز هستند. همچنین با گسترانیدن نور طبیعی در سراسر محیط، علاوه بر افزودن حس تازگی و طراوت، از مصرف بی رویه برق و هزینه های بسیار آن نیز جلوگیری می کند.
پارتیشن های شیشه ای، به راحتی قابل نصب و جا به جایی هستند و می توانید در هر زمان که مایل باشید ترکیب و چیدمان اتاق ها را تغییر دهید. با این حال و با وجود مزایای بسیار پارتیشن های شیشه ای، نمونه های شفاف آن همیشه و در همه جا نمی توانند مناسب باشند. ما در ادامه به بررسی معایب پارتیشن های شیشه ای شفاف پرداخته و جایگزین مناسبی را به شما ارائه خواهیم کرد.

پارتیشن شیشه ای شفاف چه معایبی دارد؟

پارتیشن شیشه ای شفاف

پارتیشن های شیشه ای شفاف، اگرچه به لحاظ جتفکیک فضا می توانند مرزهای مشخص و کاملی برای اتاق ها و بخش های مختلف یک محیط اداری ایجاد کنند، با این حال به دلیل نمایش تمام و کمال آنچه که پشت این دیوارهای شیشه ای در حال انجام است، در برخی موارد ناقض حریم خصوصی خواهند بود.

خصوصا در برخی موارد که اصل محرمانگی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، مانند اتاق های مشاوره، اتاق های معاینه، سرویس های بهداشتی، اتاق جلسات سری و… این مسئله می تواند مشکل ساز باشد. به همین دلیل در این موارد استفاده از پارتیشن های شیشه ای شفاف توصیه نمی شود.
اما این بدان معنا نیست که باید در این موارد به سراغ هزینه های سرسام آور دیوارکشی و یا سایر پارتیشن های جامد رفت. پارتیشن های شیشه ای شفاف، تنها یکی از انواع مختلف پارتیشن اداری هستند و نمونه های متنوع دیگری وجود دارند که می توان در این شرایط از آنها استفاده کرد. شیشه های مات، یکی از پر کاربردترین پارتیشن های اداری در بخش های خصوصی و نیمه خصوصی محیط های اداری هستند. ما در اینجا ویژگی ها و مزایای استفاده از آن ها را شره خواهیم داد.

شیشه مات چیست و چگونه تهیه می شود؟

شیشه مات در پارتیشن شیشه ای

شیشه های مات، یکی از انواع شیشه های صنعتی و نیمه شفاف هستند که به دو روش تهیه می شوند. یکی از این تکنیک ها، استفاده از اچ اسید (ACID ETCHING) می باشد. اچ اسید نوعی لایه محافظ است که به منظور حکاکی یا پوشاندن بر روی سطوحی مانند فلز، شیشه و سنگ مورد استفاده قرار می گیرد. در این تکنیک از اسید هیدروفلوئوریک برای رسیدن به ظاهر مات شده شیشه استفاده می شود. ترکیب اسید با شیشه واکنش نشان می دهد و ظاهر شیری خود را در سطح شیشه پراکنده می کند. در نتیجه ظاهر شفاف شیشه، به حالتی نیمه شفاف یا مات تبدیل می گردد.

سندبلاست روش دیگری است که برای تولید شیشه مات استفاده می شود. در این تکنیک از ماشینی با سرعت بالا برای پخش کردن شن روی سطح شیشه استفاده می شود. سرعت بالای برخورد شن و ماسه با شیشه باعث ایجاد ساییدگی می شود و سطح آن را ناصاف و غیر شفاف می کند. با تغییر سرعت دستگاه در این روش، می توان سطح شفافیت را تغییر داده و درجات مختلفی از ماتی را در آن ایجاد کرد.

حتما بخوانید: تفاوت بین شیشه سوپر کلییر و شیشه های کریستالی

مزایای استفاده از شیشه مات

شیشه های مات علاوه بر دارا بودن بخش زیادی از مزایای شیشه های شفاف، معایب آن را نیز نداشته و جایگزین مناسبی برای پارتیشن های شفاف هستند. از مهم ترین مزایا و کاربردهای شیشه های مات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حفظ حریم خصوصی
    به همان اندازه که وجود نور طبیعی در یک فضا و به خصوص محیط های اداری می تواند مهم باشد، حفظ حریم خصوصی نیز دارای اهمیت است. استفاده از شیشه مات هم حریم خصوصی و هم نور طبیعی را به خوبی حفظ می کند. این مزیتی است که می توان با گنجاندن آن ها در فضاهای اداری به عنوان پارتیشن به دست آورد. این حریم خصوصا در بخش هایی مانند اتاق معاینه، اتاق های روان درمانی و مشاوره و همچنین در جلساتی که محرمانگی در آن ها اهمیت ویژه ای دارد، بسیار مورد نیاز است.
  • دوام
    اگر چه که شیشه ها به طور کلی در مقایسه با دیوارهای خشک می توانند شکننده تر باشند، با این حال در مورد شیشه های مات ممکن است چنین نباشد. شیشه مات به دلیل ترکیبات اسیدی و شن پاشی های موجود در آن، از مقاومت و دوام بالاتری نسبت به سایر شیشه ها برخوردار است. با توجه به این واقعیت که دیوارهای شیشه ای مات از هرگونه ساییدگی و خراش محفوظ اند، اکثر دیوارهای خشک ممکن است زودتر از پارتیشن های شیشه ای مات نیاز به تعویض داشته باشند.
  • کم هزینه بودن
    بر خلاف انواع دیگر پارتیشن های اداری، هزینه های تعمیر و نگهداری شیشه های مات، نزدیک به صفر است. تنها چیزی که برای نظافت و مراقبت از آن نیاز است، فقط یک تکه پارچه تمیز کننده نرم و یک پاک کننده معمولی است. همانگونه که گفته شد، شیشه های مات از مقاومت و دوام مطلوبی برخوردار هستند و به سختی دچار شکستگی و یا ترک می شوند. در مقابل موارد متداولی مانند تغییرات دمایی نیز مقاومت مطلوبی دارند. در نتیجه پس از نصب آن ها، ممکن است تا سال ها نیازمند تغییر یا اصلاح آن ها نباشید.
  • سبک
    با گذشت زمان، جهش بزرگی در توسعه طراحی داخلی صورت گرفته است و فضاهای اداری تجاری نیز از این قاعده مستثنا نبوده اند. استفاده از شیشه مات به عنوان پارتیشن اداری عنصر زیبایی شناسی و ظاهری فوق العاده را به ارمغان می آورد. ارمغانی که در دیوارهای خشک و گچی یقینا وجود نخواهد داشت. طراحی داخلی با شیشه ها به خوبی بهره وری کارکنان را افزایش می دهد و این افزایش به خوبی در نتایج نهایی کار قابل مشاهده خواهد بود. استفاده از شیشه های اداری مات را می توان در هر نوع فضای اداری صرف نظر از اندازه شرکت، وضعیت مالی و سطح فناوری گنجاند. این امر شرکت ها را قادر می سازد تا رقابتی باقی بمانند و در عین حال استقلال هر بخش نیز حفظ شود.

 

Call Now Button