امتیاز کاربران

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
 

امروزه درب های شیشه ای به علت زیبایی، مقاومت بالای شیشه و عایق صدای مناسب، یکی از پر کاربردترین درب ها در فضای داخلی ساختمان های اداری، مسکونی و تجاری به شمار می آیند به طوری که می توان از آنها به عنوان رقیب سر سخت درب های چوبی نام برد.

از طرف دیگر درب های شیشه ای در فضاهای مرطوب همچون سرویس بهداشتی، حمام، سونا و.. برنده بی قید و شرط میدان می باشند. تنوع در یراق آلات، رنگ بندی و همچنین تنوع در بافت شیشه موجب گردیده تا درب های شیشه ای مورد توجه بسیاری از معماران و کارفرمایان قرار بگیرند.

برای درک بهتر مفاهیم فوق به شرح انواع درب های شیشه ای می پردازیم. عموماً درب ها به دو نوع لولایی و ریلی تقسیم می گردند

درب هــای ریــلــی

درب های ریلی به علت اینکه بر خلاف درب های لولایی در زمان باز و بسته شدن فضای بسیار کمی را اشغال می نمایند مورد توجه اغلب طراحان و معماران داخلی می باشند چرا که به کاربر اجازه می دهند تا به صورت بهینه از فضای مورد نظر استفاده نماید.

 
 

درب هــای ریــلــی اسـپـایـدر

درب های اسپایدر از زیر مجموعه درب های ریلی به شمار می آید و کاربرد فراوانی در فضاهای مرطوب همچون سرویس بهداشتی و حمام دارد. این نسل از درب ها به کمک ریل و غلطکی که در بالای درب وجود دارد، جابجا می شوند. ریل و یراق آلات این درب ها از نوع اسپایدر بوده و غالباً با استیل و یا آلومینیوم ساخته می شوند که نقش بسزایی را در فضاهای مرطوب ایفا می نمایند

درب هــای ریـلـی اتـومـاتـیـک

در این سیستم، یراق آلات درب به صورت هیدرولیک می باشند که مکانیسم آن در یک محفظه در بالای درب قرار دارد. این سیستم که بیشتر برای درب های دو لنگه مورد استفاده قرار می گیرد و این امکان را به کابر می دهد که با باز کردن یک لنگه درب، لنگه دیگر نیز خود به خود باز خواهد شد. این نسل از درب ها برای سیستم های فروشگاهی توصیه می گردند

 
 

درب هــای ریــلــی مـخـفـی

درب های ریلی مخفی خود دو دسته می باشند دسته اول درب با ریل مخفی که ریل در سقف کاذب جاساز می شود. دسته دوم علاوه بر ریل که در داخل سقف قرار گرفته، خود درب نیز در فی ما بین دو جرز دیوار مخفی می گردد و فقط در زمان بسته بودن قابل روئیت است.

درب هــای لـولـایـی

درب های لولایی شیشه ای مانند اغلب درب ها بر روی یک پاشنه ( دو یا سه لولا ) در حال دوران هستند. که انواع متفاوتی دارند و از قدیمی ترین نسل درب ها تبعیت می کنند. این سری از درب ها نیز مدل های متفاوتی دارند که به شرح ذیل به آنها خواهیم پرداخت

 
 

درب هــای لـولـایـی شـیـشـه بـه شـیـشـه

همانطور که از نام آن پیداست این سری از درب ها می بایست در امتداد شیشه ای دیگر قرار بگیرند و لولا های آن قابلیت اتصال درب به شیشه مجاور را به عنوان پاشنه درب دارا می باشند. این نسل از درب ها بیشتر در پارتیشن ها و دور دوشی حمام ها به کار گرفته می شوند

درب هــای لـولـایـی چـهـارچـوب دار

در این مدل که از نسل درب های داخلی منزل می باشد، درب شیشه ای بواسطه چهارچوب پیرامونی آن هوا بند می شود و از نظر صوتی و همچنین برودتی و حرارتی کاملا ًعایق و کارآمد می باشند. دستگیره این درب ها معمولاً دارای قفل و هندل بوده و مطابق با استانداردهای فضای داخلی ساختمان طراحی شده اند. درب های مذکور می توانند در حمام، پارتیشن و به عنوان درب های داخلی ساختمان مورد استفاده قرار گیرند.

 
 

درب هــای اسـتـپ دار

درب های استپ دار که به درب های بادبزنی نیز معروف هستند از یک دستگاه هیدرولیک به نام استپ که در داخل زمین قرار گرفته و یک لولای هرزگرد که در قسمت بالای درب وجود دارد کنترل می شوند. این قسم از درب ها، یکی از قدیمی ترین انواع درب های شیشه ای محسوب می شوند که به دلیل اختلالاتی که در کف ساختمان به وجود می آوردند استفاده از آنها به شدت کاهش یافته است

 

درب شیشه ای برخلاف درب های چوبی یا فلزی، دچار فرسودگی، پوسیدگی، زنگ زدگی وخوردگی نمی شود. تنها کاری که باید در رابطه با آن ها انجام دهید؛ نظافت و تمیز کاری به وسیله دستمال مرطوب یا شیشه پاک کن است. این درب ها برای مکان های اداری و مکان هایی که لازم است در آن، بخش های مختلف نسبت به هم دید داشته باشند بسیار مفید و کارآمد است.

استفاده از آن ها به عنوان درب ورودی ظاهری شکیل و مدرن به ساختمان می دهد؛ همچنین باعث ورود مقدار زیادی نور طبیعی به داخل می شود و نیاز به استفاده از نور مصنوعی را کاهش می دهد.

 

فرآیند نصب درب شیشه ای

همانطور که تا اینجا دیدیم، تنوع بالای درب شیشه ای، به شما این امکان را می دهد که با توجه به محیطی که می خواهید این نوع درب در آن نصب گردد و کارایی مورد انتظارتان، بهترین گزینه را انتخاب کنید. در این زمینه به شما توصیه می کنیم که حتما از یک مشاور متخصص کمک بگیرید. لازم به ذکر است نصب در شیشه ای، با توجه به جنس خاص شیشه به کار رفته در آن، نیازمند یک نصاب حرفه ای و آموزش دیده می باشد.

در نظر داشته باشید، شیشه های سکوریت به کار رفته در درب شیشه ای، پس از ساخت قابلیت هیچ گونه برش یا تغییری را ندارند. به همین خاطر باید تمام جزییات مورد نظر هنگام تولید، روی شیشه مورد نظر پیاده سازی شود. از این رو تمام مراحل این کار باید زیر نظر یک تیم کاملا متخصص و حرفه ای، انجام شود. "مجموعه پارتیشن ساز" در این زمینه می تواند به شما مشاوره و خدمات کاملا تخصصی ارائه دهد.

 

قیمت درب شیشه ای

تعیین قیمت درب شیشه ای کاملا بستگی به نوع در انتخابی، نوع شیشه، متراژ و تمام متعلقات مورد استفاده در آن دارد. هنگام دریافت مشاوره، تمام جزئیات آن، به صورت کامل خدمت شما ارائه می گردد.

 

امنیت و ایمنی درب شیشه ای

جنس شیشه استفاده شده در درب شیشه ای، عموما سکوریت و گاها لمینت می باشد. این نوع از شیشه مقاومتی پنج برابر شیشه های معمولی دارد. به همین جهت برای استفاده در منازل و ادارات و همه محیط هایی که تردد در آن ها بالاست، از لحاظ ایمنی توصیه می شود.

شیشه های سکوریت برخلاف شیشه های معمولی، هنگامی که فشاری بیش از حد مقاومت به آن ها وارد شود، به صورت تکه های ریز و صیقلی می شکنند. از این جهت می توان گفت که ضرر جانی آن ها نزدیک به صفر است.

از نظر ایمنی و سرقت، استفاده از شیشه های مقاوم و دوجداره را به شما توصیه می کنیم؛ این شیشه ها تقریبا در مقابل هر آسیبی نشکن هستند. همچنین نوع دربی که انتخاب می کنید، نوع و میزان ایمنی قفل آن، کاملا بستگی به انتخاب شما دارد.

 

کاربرد درب های شیشه ای در طراحی داخلی

امروزه درب شیشه ای، در طراحی داخلی محیط ها، به ویژه محیط های لوکس و مدرن جایگاه ویژه ای پیدا کرده است. از آن ها می توان به منظور یک جدا کننده شیک برای قسمت های مختلف و به صورت پارتیشن استفاده کرد. در بازسازی منازل، درب ها و پارتیشن های شیشه ای، جایگزین مناسبی برای دیوار ها و لنگه های قدیمی هم از لحاظ طول عمر و هم از لحاظ قیمت، می باشند.

به طور کلی استفاده از شیشه در فضای داخلی، به جای متریال قدیمی که بیشتر شامل آهن، بتون، آجر و .. می شود. علاوه بر اینکه امکان گسترش نور را به خوبی ایجاد می کند، از لحاظ بصری و شناختی فضا را دلباز تر و ملایم تر نشان می دهد. استفاده از پارتیشن و در شیشه ای، در فضاهایی مشرف به بالکن، فضای سبز یا حیاط، امکان استفاده و لذت بردن از فضای بیرون را فراهم می آورد.

در طراحی داخلی فضاهای اداری و شرکت ها، استفاده از پارتیشن یا درب شیشه ای، حیطه شخصی و حریم خصوصی افراد را حفظ می کند. از این رو ضمن اینکه می تواند روی راندمان کاری و آرامش روانی افراد تاثیر بسزایی بگذارد؛ یکپارچگی فضا را نیز، حفظ می کند.

 

سخن پایانی

درب شیشه ای، نسل جدیدی از انواع درب ها به حساب می آید. با پیشرفت تکنولوژی و مدرنیته، این نوع از درب ها بین مردم و طراحان داخلی طرفداران زیادی پیدا کرده اند. تنوع بالای این درب ها و همچنین شیشه های به کار رفته در آن، به مشتری ها این امکان را می دهد؛ با توجه به نیاز و سلیقه شان بهترین نوع آن را انتخاب کنند.

درب شیشه ای به دلیل طول عمر بالایی که دارد، نسبت به انواع درب های چوبی یا فلزی، در گذر زمان کمتر دچار فرسودگی می شود. همچنین ظاهر زیبای خود را به خوبی حفظ می کند. امروزه استفاده از این درب ها در طراحی داخلی، جایگاه ویژه ای پیدا کرده است و نقش مهمی در زیبایی و بهینه سازی فضاهای مختلف دارد.

شما می توانید جهت مشاوره و دریافت خدمات در زمینه انواع پارتیشن شیشه ای و درب های شیشه ای، روی تیم ما به صورت کاملا تخصصی حساب کنید. مجموعه پارتیشن ساز، با در نظرگیری محیط، بودجه و علایق شما، بهترین گزینه را برایتان طراحی و اجرا میکند.